a moment with as...

Hidup akan lebih bermakna bile kita berkorban untuk insan lain and... life is what you can make of it>> treasure it!>>>to make something special, just believe that it is special>>>

Monday, May 11, 2009


Assalamualaikum 2 my fellow friends out there!

hype!


be right back after long time i'm not here(my blog)..hehe...the sem break is started! yeah..


hmm....mendengar kawan2 dah rancang what 2 do mse cuti ni, so do i..he2..nak amek lesen,,yea..lagi nak wat spec, an optometrist from UKM asked me to do..power near 2 100..oh no..taknak..taknak jd specky..lagi..nak update blog ni..dah lame tinggal, debu seinci sudah(my fren dr sabah sarawak suke wat ayat ni>>>terlebih SUDAH)..he2..ahad ni reunion..wah! tak sabarnye..ain, bile nak reunion kat umah ko, kite2 jerh? ohye, kpd sesape yg blog die sy pilih jdkn link ngn sy, sori ek pick you without permission, thanx too not 2 be forgotten..


till then..

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home